SHOPPEN OP MAAT

3150739.png


Voor elk hondenras een passende jas?

Diverse hondenrassen kunnen bij Dogcatwalk.nl goed terecht voor goed passende hondenkleding en leuke accessoires voor de verwende viervoeter. Je kunt op deze pagina zoeken op maat van je hond. In de matentabel vindt je ook de diverse hondenrassen terug.
‘Voor alle hondenrassen zijn er wel passende jassen’ zeggen wij altijd. Maar is dat wel zo? Natuurlijk zijn op onze site de kleine hondenrassen goed voorzien. De merken die wij inkopen hebben zich gespecialiseerd in deze hondenrassen. We noemen deze hondenrassen ook wel Gezelschapshonden.
Dat betekent niet dat deze merken geen kleding hebben voor de grote hondenrassen. Onze merken verkopen kleding tot aan de maat 8XL. Dus ook voor grote hondenrassen zijn leuke items te koop. Vaak beperken deze merken zich wel tot een klein assortiment. Met name regenjassen zijn er ook voor de grote hondenrassen. Is de door u gewenste maat niet op voorraad dan kunnen wij altijd informeren bij onze groothandel. Staat de door u gewenste maat niet bij het artikel, dan wordt deze niet geproduceerd. De fabrikant zag helaas geen vraag op de markt van grote hondenrassen voor dit product.
Voor sommige hondenrassen kunt u het beste op zoek gaan naar een specialist in hondenkleding /speelgoed voor dit specifieke ras.  Bijvoorbeeld voor de Windhonden (lang en dun) zijn er fabrikanten die hiermee rekening houden.

 

                                                                                      

 

LIVE CHAT | Super Hero to the rescue!

Dog & Catwalk | Vriendje van

PINTEREST

Volg ons op Pinterest en
laat je door ons inspireren.


 

NIEUWSBRIEF

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2011 - 2021 Dog & Catwalk | Hondenkleding, hondentassen, petsling oa merken Puppy Angel, Puppia, Bobby, halsbanden, manden. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel